Ričard Kasl

VRELINA RASTE

Vrelina-raste

 

U brzom ritmu i sa puno intriga, roman Vrelina raste ponovo spaja otresitu i seksepilnu detektivku Niki Hit iz odeljenja za ubistva Njujorške policije sa slavnim novinarem Džejmisonom Rukom u dosad najuzbudljivijem misterioznom trileru pisca bestselera Ričarda Kasla.

Bizarno ubistvo paroha u njujorškom sado-mazohističkom klubu otvara dosad najuzbudljiviji i najopasniji slučaj Niki Hit, zbog kojeg ona mora da se suoči sa najžešćim trgovcem droge u Njujorku, arogantnim plaćenim ubicom koji radi za CIA, i tajanstvenim odredom smrti koji ima zadatak da je eliminiše. A to je tek vrh ledenog brega koji vodi do mračne zavere čiji su koreni u najvišim vrhovima Njujorške policije.

Ali kad se ona previše približi istini, Niki završi osramoćena, ražalovana i prepuštena sama sebi na meti ubica, tako da ni u koga ne može da se pouzda. Izuzev možda jedinog muškarca u njenom životu koji nije policajac: Džejmisona Ruka.

Usred najhladnije njujorške zime u stotinu godina, Niki je odlučna da dokaže samo jedno: da vrelina raste.
..................................................

Ričard Kasl

GOLA VRELINA

Gola-vrelina

 

Niki Hit i Džejmison Ruk su ponovo zajedno u uzbudljivom nastavku bestselera Ričarda Kasla Talas vreline.

Kada najpakosnija njujorška kolumnistkinja iz trač-magazina, Kesidi Taun, završi ubijena, Hitova pronalazi niz osumnjičenih među poznatim ličnostima, i svi oni imaju ubedljive motive za ubistvo najozloglašenije novinarske tračare na Menhetnu.

Istragu Hitove komplikuje to što se ona iznenada ponovo sreće sa superzvezdom novinarstva u časopisima, Džejmisonom Rukom. Posle njihovog nedavnog raskida, Niki ne želi da se bavi svojim još nezalečenim emocijama. Ali lična umešanost zgodnog i šaljivog dobitnika Pjulicerove nagrade u ovom slučaju nagoni je da se svejedno udruži sa Rukom. Vazduh je pun njihovog nerazrešenog ljubavnog sukoba i pucketa od seksualne napetosti dok Hitova i Ruk tragaju za ubicom među slavnima i mafijašima, pevačicama i kurvama, profesionalnim sportistima i političarima.

Ovaj novi, eksplozivni slučaj unosi pravu vrelinu i svetlucavi svet tajni, zataškavanja i skandala...
..................................................
Design By www.OrbMarketing.com