Niki Pelegrino

Recept za život

Recept-za-zivot

Recept za život bi trebalo da bude jednostavan: ljubav i sreća, porodica, prijatelji i malo hrane – ali život je retko kada takav.
 
Alis želi da iskoristi život koliko god može – na kraju krajeva, ona zna koliko se on lako može izgubiti – i zna da oseća kako živi punim plućima onda kada – kuva.

Babeta je čitav svoj život provela obrađujući vrt male kuće na italijanskoj obali, kako bi hranila porodicu koja je sada odrasla i otišla od nje.

Jednog leta, te dve žene se upoznaju u oronuloj mediteranskoj vili, i otkrivaju da govore zajedničkim jezikom, jezikom hrane. Tamo, pod vrelinom sunca Italije, ili u hladovini nara, progovoriće o tajnama, izneti jedna drugoj svoja strahovanja i nade. Ali životne lekcije ne mogu se naučiti tako lako.

ISBN 978-86-87701-22-9

Broš, 288 str., 23,5 x 15,5 cm, latinica

„Bogata i opojna priča, koja miriše na italijansku kuhinju i mediteransko sunce“ - EVENING TELEGRAPH

„Knjiga o ljubavi, životu, prijateljstvu... a opisi italijanskih jela su takvi da vam voda krene na usta. Sjajno letnje štivo.“ - COSMOPOLITAN

O SPISATELJICI: Niki Pelegrino je rođena 1964. godine u Liverpulu i autorka je brojnih bestselera (Recept za život, Kafe Amore, Italijanska svadba i dr.) Živi na Novom Zelandu, radi kao slobodni novinar, a njene knjige su prevedene na 13 jezika.
Design By www.OrbMarketing.com