Džejms Herbert

Preživeo

Naslovna-PREZIVEO

 

Mirno Bila je to jedna od najgorih nesreća u istoriji avio-kompanije, u kojoj je poginulo više od 300 ljudi, i koju je samo jedan preživeo. Sada su mrtvi bili sahranjeni, i grad Iton je pokušao da zaboravi na taj događaj. Ali jedan čovek nije mogao da se smiri.

Keler je izašao iz plamena olupine, gonjen nevidljivim silama, u potrazi za odgovorom o tome kako je preživeo.

A onda je grad bio primoran da se suoči sa preneražujućom, groznom istinom koja je bila sahranjena na starom groblju – s istinom u koju Keler nije želeo da poveruje.

„Jedan od velikih pripovedača o natprirodnom.“
EVENING STANDARD

„Najbolja Herbertova dela imaju učinak sličan Majku Tajsonu u njegovim šampionskim danima: bez finesa, sve sama sirova snaga. Te su knjige bile bestseleri zbog toga što su mnogi čitaoci (među njima i ja) bili previše užasnuti da bi ih ispustili iz ruku.“
STIVEN KING


O PISCU: Džejms Herbert (1943-2013) je jedan od najpopularnijih pisaca horora 20. veka, proslavljen zahvaljujući svojim poznatim i rado čitanim delima kao što su Pacovi, Mrak, Koplje, Grobnica, Svetilište, Preživeo, Čarobna kuća i dr. Svojim žestokim i beskompro-misnim opisima nasilja i užasa uticao je na mnoge autore kao što su Stiven King i druga najveća imena ovog žanra.


Design By www.OrbMarketing.com