Peni Džordan

GRESI

Gresi

NASTAVAK UZBUDLJIVE PORODIČNE SAGE

London, pedesete godine dvadesetog veka. Četiri devojke shvataju da život ne ide uvek po planu.


Lukava Emerald oduvek je dobijala što je htela. Sada se namerila na izuzetnog muškarca, ali ni ne sluti kakve joj to može doneti posledice.
Vanbračna kći ispraznog plejboja i kineske kurve, Rouz, oduvek se osećala kao autsajder. Ali sada ona krasi stranice Voga i lepotom privlači veliku pažnju... čak i kad to nije baš najpametnije.
Buntovna Džejni rešena je da uspe u svetu mode. Ali slobodno ponašanje dovodi je u opasno društvo...
A studiozna Ela je oduševljena kad je pošalju u Njujork da se okuša u novinarstvu. Iako je daleko od svega što zna, ona sledi svoje srce.

ISBN 978–86–87701–29–8 Broš povez, latinica, 440 str., 23,5 x 15,5 cm


O SPISATELJICI: Peni Halsal (1946-2011) poznata po svom književnom pseudonimu Peni Džordan, bila je plodna engleska spisateljica bestselera i autorka više od 200 romana. Spisateljsku karijeru započela je pod pseudonimom Kerolajn Kortni, a romane sa savremenom tematikom potpisivala je kao Peni Džordan, dok je istorijske romane pisala pod imenom Eni Grovs. Njene knjige prodate su u više od 70 miliona primeraka širom sveta. Živela je u mestu Nantvič, u Češiru, sve do smrti. Svila je prvi deo njene slavne trilogije, koju čine još i romani Gresi i Skandali.


Design By www.OrbMarketing.com