Ričard Kasl

GOLA VRELINE

GOLA-VRELINA

 

Niki Hit i Džejmison Ruk su ponovo zajedno u uzbudljivom nastavku bestselera s liste Njujork Tajmsa, romana Talas vreline Ričarda Kasla.

Kada najpakosnija njujorška kolumnistkinja iz trač-magazina, Kesidi Taun, završi ubijena, Hitova pronalazi niz osumnjičenih među poznatim ličnostima, i svi oni imaju ubedljive motive za ubistvo najozloglašenije novinarske tračare na Menhetnu.

Istragu Hitove komplikuje to što se ona iznenada ponovo sreće sa superzvezdom novinarstva u časopisima, Džejmisonom Rukom. Posle njihovog nedavnog raskida, Niki ne želi da se bavi svojim još nezalečenim emocijama. Ali lična umešanost zgodnog i šaljivog dobitnika Pjulicerove nagrade u ovom slučaju nagoni je da se svejedno udruži sa Rukom. Vazduh je pun njihovog nerazrešenog ljubavnog sukoba i pucketa od seksualne napetosti dok Hitova i Ruk tragaju za ubicom među slavnima i mafijašima, pevačicama i kurvama, profesionalnim sportistima i političarima.

Ovaj novi, eksplozivni slučaj unosi pravu vrelinu i svetlucavi svet tajni, zataškavanja i skandala.

ISBN 978-86-87701-26-7 Tvrdi povez, zaštitni omot, latinica, 284 str., 24 x 16 cm


O PISCU: RIČARD KASL je izmišljeni pisac i glavni lik popularne kriminalističke serije CASTLE. Identite stvarnog pisca knjiga iz serijala „Vrelina“ o detektivki Niki Hit čuva se kao najstroža tajna, a kuriozitet je u tome što svaku sezonu ove serije prati po jedan roman „Ričarda Kasla“.


Design By www.OrbMarketing.com